Pizza vegetariana cu ciuperci si masline

PIZZA VEGETARIANA CU CIUPERCI SI MASLINE

In cazul in care va doriti sa mancati cat mai sanatos si cat mai natural, va recomandam o pizza vegetariana, fara grasimi si foarte ideala pentru toti cei care imbratiseaza acest sortiment.

Iata de ce fel de ingrediente aveti nevoie pentru blat:

  • 500 g faina
  • 20 g de drojdie
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita de sare
  • 200 ml de apa minerala
  • Ingredientele necesare pentru umplutura sunt:
  • 300 g ciuperci
  • 200 g masline negre
  • 200 g masline verzi
  • 3 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  •  piper
  •  suc de rosii
  •  300 g cascaval post
  •  sare
  •  ulei pentru uns tava

Modul de preparare al acestei pizza este urmatorul:

Intr-un bol mare se amesteca faina cu sarea, drojdia inmuiata in apa calduta, uleiul si restul de apa.

Se amesteca toate bine pana se formeaza un aluat foarte usor de modelat.

Bolul se acopera cu un prosop de bucatarie si apoi se lasa sa creasca intr- un loc cald.

In acest timp, se spala si se curata foarte bine legumele, ele taindu-se apoi sub forme pe care le doriti (rondele, cubulete, fasii).

Aluatul, dupa ce a crescut, se intinde cu sucitorul si se aseaza foaia in tava unsa cu ulei in prealabil.

Langa aceasta foaie de pizza se aseaza ingredientele, mai intai sosul de rosii si cascavalul ras, apoi  restul de legume.

Se baga tava cu pizza in cuptorul incins si dupa ce s-a rumenit se serveste dupa preferinta cu suc de rosii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s