Bistro The Library va ofera un delicios preparat – Creveti cu sos de unt si usturoi

BISTRO THE LIBRAR VA OFERA UN DELICIOS PREPARAT – CREVETI CU SOS DE UNT SI USTUROI

BISTRO THE  LIBRARY este un bistro situat in Craiova si va ofera preparate delicioase si savuroase, alaturi de rafinate cockteil-uri, bauturi racoritoare si bauturi energizante.

BISTRO THE LIBRARY va propune o reteta savuroasa cu creveti, considerati cele mai consumate fructe de mare, acestia putand sa fie consumati in salate, aperitiv, pizza. Nu ezitati sa comandati acest apetisant preparat atunci cand calcati pragul bistroului BISTRO THE LIBRARY.

BISTRO THE LIBRARY este un bistro Craiova in care veti intalni o atmosfera eleganta, rafinata si o arta culinara care va determina sa va intoarceti de fiecare data. Va prezentam mai jos reteta deliciosului preparat cu creveti in sos de unt cu usturoi:

  • 20-25 creveti intregi
  • 75 g de unt
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
  • 4 linguri suc de lamaie
  • Piper, patrunjel, sare

Mod de preparare:

Se spala crevetii si apoi se sterg cu servetele de bucatarie. Se curata usturoiul, se piseaza si sareaza, se formeaza un mujdei apoi se pune o jumatate cana de apa.

Untul impreuna cu uleiul se incalzesc in tigaie, se aseaza crevetii in tigaie si se lasa la prajit pana devin putin aurii. Se pune apoi mujdeiul, vinul, sucul de lamaie, patrunjelul, piperul si sarea. Se fierbe pana cand sosul scade, apoi se servesc cand sunt fierbinti.

Pentru a vedea intrega gama de preparate delicioase, de bauturi aromate si rafinate sau pentru o face o rezervare, va rugam sa vizitati site-ul www.bistro-the-library.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s